Nemelzhladu
Jídelníček

Jídelníček

28. 4. 2025 – 2. 5. 2025

JÍDELNÍ LÍSTEK - NÍZKOSACHARIDOVÝ

PONDĚLÍ

Snídaně: Panini se šunkou a sýrem
1,3,7
Oběd: Kuřecí směs se zeleninou, quinoa
7
Večeře: Luštěninový salát se slaninou
7

ÚTERÝ

Snídaně: Sýr, šunka, vejce, zelenina
3,7
Oběd: Krutí maso s brokolicí a smetanovo-sýrovou omáčkou
7
Večeře: Zapečená cuketa s mletým masem
1,7

STŘEDA

Snídaně: Pomazánka z červené řepy, žitný chléb
1,7
Oběd: Kuřecí řízky obalené v lahůdkovém droždí, dýňové pyré
3,7
Večeře: Salát s kuřecím masem
7

ČVRTEK

Snídaně: Palačinky s tvarohem a ovocem
1,3,7
Oběd: Steak z krkovice, fazolky na slanině
7
Večeře: Zelná polévka s klobásou
7

PÁTEK

Snídaně: Míchaná vejce, žitný chléb
1,3,7
Oběd: Vepřová panenka na jablkách, zeleninové hranolky
7,9
Večeře: Zapečená tilápie s mozzarellou a hráškem
4,7
#nemelzhladu

Seznam alergenů

1. obiloviny obsahující lepek, pšenice, žito, špalda

1. obiloviny obsahující lepek, pšenice, žito, špalda

2. Korýši a výrobky z nich

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Jádra podzemnice olejné(arašídy) a výrobky z nich

5. Jádra podzemnice olejné(arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj

7. Mléko a výrobky z něj

8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy,kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy,kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9. Celer a výrobky z něj

9. Celer a výrobky z něj

10. hořčice a výrobky z ní

10. hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg

13. Vlčí bob a výrobky z ně

13. Vlčí bob a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich

14. Měkkýši a výrobky z nich