
Jídelníček
31. 3. 2025 – 4. 4. 2025
JÍDELNÍ LÍSTEK - NORMAL
PONDĚLÍ
Snídaně:
Termix s ovocem
7
Oběd:
Chilli con carne s rýží
1
Večeře:
Zeleninový salát s trhaným kuřecím masem
7
ÚTERÝ
Snídaně:
Šunková pomazánka a žitný chléb
1,3,7
Oběd:
Vepřové v mrkvi, brambory
7
Večeře:
Pečené kuře na rajčatech, kuskus
1
STŘEDA
Snídaně:
Volská oka s anglickou slaninou
3
Oběd:
Hovězí guláš s těstovinami
1,3,7
Večeře:
Dýňová polévka s mozzarellou
7
ČVRTEK
Snídaně:
Palačinky s tvarohem
1,7,8
Oběd:
Kuřecí se slaninou, zeleninou a batáty
Večeře:
Grilovaný hermelín a bramborové pyré
7
PÁTEK
Snídaně:
Míchaná vejce s žitným chlebem
1,3
Oběd:
Zapečené kuřecí maso se špenátem a sýrem, těstoviny
1,3,7
Večeře:
Čočkový salát se slaninou
1
#nemelzhladu
Seznam alergenů

1. obiloviny obsahující lepek, pšenice, žito, špalda

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Jádra podzemnice olejné(arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj

8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy,kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9. Celer a výrobky z něj

10. hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg

13. Vlčí bob a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich