
Jídelníček
10. 2. 2025 – 14. 2. 2025
JÍDELNÍ LÍSTEK - NORMAL
PONDĚLÍ
Snídaně:
Mug cake s jogurtem
1,3,7
Oběd:
Hovězí maso ve vl. štávě s rýží
Večeře:
Kuřecí stehna se zeleninou, brambor
ÚTERÝ
Snídaně:
Vaječná omeleta se sýrem a šunkou, žitný chléb
1,3,7
Oběd:
Krutí plátek se žampiony, luskem, brambory
Večeře:
Dýňový krém se semínky a sýrem, žitné pečivo
1,7
STŘEDA
Snídaně:
Termix s ovocem
7
Oběd:
Pečené kuřecí stehno, kedlubno-řepové zelí, brambor
Večeře:
Kuřecí roláda se špenátem a šunkou, salát, žitný chléb
1,7
ČVRTEK
Snídaně:
Tuňáková pomazánka s žitným chlebem
1,4,7
Oběd:
Segedínská pečeně s dýní
7
Večeře:
Pikantní krutí směs, kuskus
7
PÁTEK
Snídaně:
Míchaná vejce, žitný chléb
1,3,7
Oběd:
Kung pao, rýže
1,5
Večeře:
Trhané krutí maso, dresink, bulgur
7
#nemelzhladu
Seznam alergenů

1. obiloviny obsahující lepek, pšenice, žito, špalda

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Jádra podzemnice olejné(arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj

8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy,kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9. Celer a výrobky z něj

10. hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg

13. Vlčí bob a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich