
Jídelníček
3. 2. 2025 – 7. 2. 2025
JÍDELNÍ LÍSTEK - NORMAL
PONDĚLÍ
Snídaně:
Vajíčkové muffiny se šunkou a sýrem
3,7
Oběd:
Kuře na paprice, rýže
1,7
Večeře:
Salát Caesar s kuřecím masem
7
ÚTERÝ
Snídaně:
Banánové lívance s ovocem a tvarohem
1,3,7
Oběd:
Kuřecí steak, bramborové hranolky
Večeře:
Brokolicová polévka s kuřecím masem
7
STŘEDA
Snídaně:
Mrkvová pomazánka, žitný chléb
1,7
Oběd:
Krůtí guláš s těstovinami
1
Večeře:
Losos, bramborová kaše
4,7
ČVRTEK
Snídaně:
Volská oka se slaninou
3
Oběd:
Halušky, kuřecí nudličky a červené zelí
7
Večeře:
Pečené vepřové maso, čedar, batáty a dresing
7
PÁTEK
Snídaně:
Granola s ovocem a tvarohem
3,7
Oběd:
Rizoto s krutím masem
7
Večeře:
Salát Caprese
7
#nemelzhladu
Seznam alergenů

1. obiloviny obsahující lepek, pšenice, žito, špalda

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Jádra podzemnice olejné(arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj

8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy,kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9. Celer a výrobky z něj

10. hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg

13. Vlčí bob a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich