
Jídelníček
5. 5. 2025 – 9. 5. 2025
JÍDELNÍ LÍSTEK - NÍZKOSACHARIDOVÝ
PONDĚLÍ
Snídaně:
Volská oka se slaninou, zelenina, žitný chléb
1,3
Oběd:
Dušené hovězí maso s květákovou rýží
Večeře:
Kuřecí stehno se zeleninou
ÚTERÝ
Snídaně:
Tvaroh s ovocem a mandlemi
7,8
Oběd:
Karbanátky s dýňovým pyré
3,7
Večeře:
Naložený hermelín se zeleninou
7
STŘEDA
Snídaně:
Vaječná omeleta se sýrem a šunkou
3,7
Oběd:
Krutí plátek se žampiony a zeleninou
Večeře:
Čočková polévka
1,7
ČVRTEK
Snídaně:
Bylinkovo- tvarohová pomazánka, žitný chléb
1,7
Oběd:
Svíčková na smetaně, zeleninový knedlík
7
Večeře:
Zeleninový salát s tuňákem, vejcem a olivami
3,4
PÁTEK
Snídaně:
Jablečná granola s jogurtem
7,8
Oběd:
Krutí na česneku, houby, špenát, LC knedlík
7
Večeře:
Grilovaná kuřecí prsa se salátem a dresinkem
7
#nemelzhladu
Seznam alergenů

1. obiloviny obsahující lepek, pšenice, žito, špalda

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Jádra podzemnice olejné(arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj

8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy,kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9. Celer a výrobky z něj

10. hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg

13. Vlčí bob a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich