
Jídelníček
21. 4. 2025 – 25. 4. 2025
JÍDELNÍ LÍSTEK - NORMAL
PONDĚLÍ
Snídaně:
Sýrová pomazánka, žitný chléb
1,7
Oběd:
Hovězí Stroganov s rýží
1
Večeře:
Orestovaná treska s mozzarellou, arašídy a brambory
4,5,7
ÚTERÝ
Snídaně:
Banánový chlebík s jogurtem
3,7
Oběd:
Pečené vepřové maso, červené zelí, brambory
Večeře:
Fazolová polévka
7
STŘEDA
Snídaně:
Vaječná omeleta se špenátem a sýrem, žitný chléb
1,3,7
Oběd:
Pečené kuře na zelí a slanině, brambory
7
Večeře:
Cuketové burgery, šopský salát a pečivo
1,3
ČVRTEK
Snídaně:
Brownies s tvarohem
1,7
Oběd:
Krutí na kari, rýže
1,7
Večeře:
Kuřecí salát s bazalkou
PÁTEK
Snídaně:
Obložená miska – šunka, hermelín, zelenina, žitný chléb
1,3,7
Oběd:
Kuřecí sekaná, batátové pyré
3,7
Večeře:
Zapečené těstoviny s uzeným masem
3,7
#nemelzhladu
Seznam alergenů

1. obiloviny obsahující lepek, pšenice, žito, špalda

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Jádra podzemnice olejné(arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj

8. Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy,kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9. Celer a výrobky z něj

10. hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg

13. Vlčí bob a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich